Nu de vakantieperiode weer is aangebroken, gaan veel mensen aan de slag met het maken van fotoboeken. Maar niet alle alle online partijen bieden dezelfde kwaliteit en opties. Een tijdje terug hebben we de fotoboeken van Blurb getest en wij waren direct fan! We ontvingen een mooi, degelijk fotoboek, gevuld met kleurrijke foto´s op dik Proline kwaliteitspapier. Het 240 pagina´s tellende boekje pronkt nu mooi tussen alle andere reisboeken in onze boekenkast. We pakken het er geregeld bij om nog eens weg te dromen naar de fantastische reis die we maakte door Vietnam en Hong Kong.

15% korting op de fotoboeken van Blurb

De kwaliteit van de fotoboeken van Blurb kun je bijna niet vergelijken met andere online partijen. Bij Blurb gaat het echt om het maken van een boek en niet zozeer om het even snel in elkaar zetten van een leuk album vol kiekjes (al is die mogelijkheid er wel). Vooral de Proline opties zijn interessant voor professionele fotografen die op zoek zijn naar kwaliteitspapier en scherpe afdrukken voor bijvoorbeeld het maken van een portfolio boek.

Met Bookify Online maak je aan de hand van sjablonen, snel en gemakkelijk fotoboeken. Wil je wat meer aanpassingsmogelijkheden, dan is Blurb Booksmart een beter optie. Daarnaast kunnen de echte creatievelingen hun boek naar hartenlust vormgeven in Adobe Indesign. Welke methode je ook kiest, je kunt altijd kiezen uit verschillende formaten, diverse soorten kaften en meerdere soorten papier.

Blurb heeft momenteel een leuke kortingsactie die we graag met jullie delen. Tot 31 juli kun je namelijk 15% korting krijgen op alle gedrukte fotoboeken! Ga dus snel aan de slag met het maken van je eigen reisalbum, portfolio, agenda of ander mooi fotoboek en gebruik onderstaande kortingscode bij het afrekenen.

Kortingscode voor 15% korting bij Blurb:

PRINTBOEK15%

Ga naar de website van Blurb om direct aan de slag te gaan en te profiteren van de korting. Veel plezier met het maken van je eigen fotoboek!