Maak je eigen fotoboeken met Google Foto’s

Vanaf vandaag kun je met Google Foto’s je eigen fotoboeken maken. Afgedrukte fotoboeken brengen je terug naar een moment uit het verleden, of het nu de eerste verjaardag van je kind is of je favoriete zomervakantie. Maar het maken van fotoboeken kan vervelend werk zijn. Je moet verschillende apparaten en accounts doorzoeken, het beste selecteren uit honderden foto’s en tientallen pagina’s ordenen, waarvoor je heel wat uren achter je computer kan zitten.

Maak een fotoboek in een handomdraai

Met Google Foto’s kost het maken van een fotoboek slechts een paar minuten. Geen reden dus meer om dit klusje uit te stellen. Fotoboeken zijn ongelooflijk eenvoudig te maken, zelfs op je telefoon, en je hoeft geen extra software te downloaden. Ze zijn mooi en van hoge kwaliteit, met een modern ontwerp. En dankzij onze krachtige zoektechnologie worden je foto’s al georganiseerd, bijvoorbeeld op basis van de plaats of de tijd.

Nadat je de foto’s voor je boek hebt geselecteerd, vindt Google Foto’s de beste opnamen en plaatst deze in het boek, waarbij je duplicaten en afbeeldingen van slechte kwaliteit verwijdert. Het enige dat je hoeft te doen is een paar aanpassingen maken en je bestelling plaatsen. Je krijgt ook suggesties voor fotoboeken, zoals je reis naar Mallorca of het beste van een bepaalde periode (bijvoorbeeld ‘2017’ of ‘de lente’).

Maak nu je eigen fotoboek

Vanaf vandaag zijn er fotoboeken beschikbaar in Google Foto’s om te bestellen in Nederland via internet, Android en iOS, vanaf slechts €12,99 voor een softcover boek van 20 pagina’s en €22,99 voor een hardcover boek. Je fotoboek wordt binnen enkele dagen bij je thuis afgeleverd.

Met fotoboeken van Google Photos is het eenvoudiger dan ooit om alle speciale momenten in je leven te delen, te ontvangen en terug te kijken.

Bron: Google

Delen

Op Fotograferenopreis.nl vind je alles over reisfotografie. Laat je inspireren door leuke reisreportages, bekijk onze product reviews en leer met onze tutorials nog meer over fotobewerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *