Fotograferenopreis.nl staat deze maand in de Zoom.nl

Zoals jullie wellicht al gezien hebben, heeft Fotograferenopreis.nl sinds een paar weken een nieuw jasje gekregen. Een nieuw design, waarbij foto´s nog beter tot zijn recht komen. We hebben er hard aan gewerkt om de website nog visueler te maken en wij zijn er zelf erg blij mee. We hopen natuurlijk dat jullie het ook een goede verbetering vinden! Maar naast een nieuw design, waren er nog meer leuke ontwikkelingen rondom onze website…

Fotograferenopreis.nl staat nu ruim een jaar live en groeit hard. Afgelopen maand passeerde we op Twitter al de magische grens van 1000 volgers en daarnaast hadden we nog iets leuks te vieren. We staan deze maand namelijk in het grootste fotografie vakblad van Nederland: Zoom.nl!

Zoom.nl cover van juli 2014

Zoom.nl - Fotograferen in de tropen
In de juli editie van Zoom.nl magazine staat deze maand een uitgebreid artikel van ons. Een spread vol tips en trucs voor fotograferen in de tropen. Handig voor als je deze zomer nog van plan bent om de jungle in te trekken met je camera!

Naast onze reisfotografie tips staan er ook veel andere fotografie tips en product reviews in. Zo staat er deze maand een praktisch artikel in over snel en betere portretten maken op locatie en geven ze tips voor beeldbewerking op je tablet of smartphone. Handige fotografie tips voor op reis dus!

Fotograferenopreis.nl staat deze maand in de Zoom.nl

Zoom.nl - Reisfotografie tips voor fotograferen in de tropen

De juli editie van Zoom.nl ligt nog tot 20 juli in de schappen bij o.a. de Primera en Bruna. Abonnees van Zoom.nl hebben deze editie al in de bus ontvangen en kunnen het blad sinds kort ook digitaal lezen op hun pc of laptop.

Niet-abonnees kunnen het magazine ook bestellen via de Zoom.nl app op een tablet. Makkelijk voor op reis en ruimtebesparend! Android en iOS gebruikers kunnen hem downloaden in de Google Play of App Store

Volg ons ook op FacebookTwitter of Google+ voor de laatste ontwikkelingen. Binnenkort organiseren we namelijk weer een leuke winactie!

Delen

Denise van Rijswijk heeft al van jongs af aan een passie voor fotografie en reizen. In 2011 voltooide ze haar minor Fotografie aan de Fotovakschool. Tegenwoordig reist ze als reisblogger en fotograaf voor Inhetvliegtuig.nl de hele wereld over. Met een open blik op de wereld gaat ze op zoek naar interessante beelden en verhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *