Het perfecte fotoalbum maken na je vakantie

Op wintersport geweest en mooie foto’s gemaakt tijdens je vakantie? Waarschijnlijk zitten ze nu nog allemaal verstopt in digitale albums. Zonde natuurlijk! Foto’s en herinneringen deel je namelijk graag met vrienden en familie. Maak daarom een foto album na je vakantie met hierin de beste foto’s van je reis. Een leuk souvenir om te bewaren!

Bij het maken van een foto album roep je alle heerlijke herinneringen weer op. Tijdens je reis een foto gepost op facebook of instagram? Onderweg nog iets gedeeld op Twitter? Het is jammer dat digitaal zo vluchtig is. En voor familie en vrienden is jouw digitale archief niet te bereiken. Daarentegen is print voor eeuwig en makkelijk deelbaar. Je kunt er samen doorheen bladeren en het kan een persoonlijk meesterwerk worden. Een mooi fotoalbum kan je weer even meenemen naar die bijzondere reis. Er zijn verschillende online partijen waar je een fotoboek kan laten drukken. Vandaag laten we je zien hoe je zelf een fotoalbum kan maken bij Hetfotoalbum.nl.

Hoe maak je een fotoalbum bij Hetfotoalbum.nl?

Stap 1
Om een fotoalbum te maken ga je naar Hetfotoalbum.nl. Hier kun je met de eenvoudige (windows) software zelf een persoonlijk fotoproduct samenstellen.

Stap 2
Download de gratis software. De software is beschikbaar voor computers die draaien op windows.

Stap 3
Kies het fotoproduct dat jij wilt maken, je kunt kiezen uit: fotoboeken, fotoalbums, foto agenda’s en nog meer. De producten zijn beschikbaar in verschillende formaten.

Stap 4
Sleep de foto’s die jij wilt gebruiken eenvoudig in het fotoalbum. Schrijf teksten bij jouw foto’s om het album persoonlijker te maken.

Stap 5
Verzend het fotoalbum naar Het Fotoalbum met de software en jouw fotoalbum wordt binnen 3 dagen gemaakt en verzonden.

Persoonlijk en hoge kwaliteit
Een persoonlijk fotoalbum maak je zelf. Met unieke achtergronden, teksten en jouw foto’s creëren je een herinnering die niet verloren gaat. Kwaliteit is daarom belangrijk, je wilt niet dat de foto’s loslaten of de kaft gaat scheuren. De fotoboeken van Hetfotoalbum.nl kun je zonder problemen jaren later er weer bij pakken. Het is zo gedaan en je hebt er voor altijd plezier van!

Delen

Op Fotograferenopreis.nl vind je alles over reisfotografie. Laat je inspireren door leuke reisreportages, bekijk onze product reviews en leer met onze tutorials nog meer over fotobewerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *