Review: American Tourister Pasadena Spinner

Wanneer je veel reist is een goede koffer natuurlijk erg belangrijk. Zeker als reisfotograaf neem je veel waardevolle camera spullen en accessoires mee die goed beschermd moeten worden. Een grote koffer kan dan erg handig zijn. Hoewel ik het altijd afraad om dure spullen in je ruimbagage te stoppen (ook geen batterijen), zit er soms niks anders op. Niet alle accessoires (zoals een statief) passen nou eenmaal in je handbagage. Naast een praktische cameratas is het dus erg fijn als je met een degelijke koffer op pad kan. Ik testte deze maand weer een koffer uit en ben erg enthousiast!

De American Tourister Pasadena Spinner (in maat L) is geen speciale fotografiekoffer maar wel een erg degelijk model dat fijn in gebruik is. Vanwege het grote formaat (67 x 47 x 25 cm) past een standaard statief er met gemak in. De koffer heeft een flexibele hardcase en weegt slechts 4.5 kilo. Er blijft dus genoeg over voor al je persoonlijke spullen en camera accessoires.

American Tourister maakt onderdeel uit van Samsonite en dat betekend dat de koffers van zeer goede kwaliteit zijn. De Pasadena koffers van American Tourister zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Binnen deze collectie kun je nog kiezen uit een model met 2 wielen (Upright) of 4 wielen (Spinner). Ze zijn allemaal voorzien van een goed TSA slot waarmee je zorgeloos van en naar de Verenigde Staten kan reizen.

Dankzij het formaat en de degelijke uitvoering is het een fijne koffer voor iedere reiziger. Er past genoeg in en je kostbare spullen worden goed beschermd.

Bagageonline.nl: Officiële dealer van American Tourister

De verschillende Pasadena koffers van American Tourister zijn o.a. te koop bij Bagageonline.nl. Zij zijn een officiële American Tourister dealer en je kunt dus voor volledige garantie bij hun terecht. Op alle koffers van American Tourister heb je 2 jaar garantie.

De witte Pasadena Spinner L is momenteel (in de sale) te koop voor €125,- bij Bagageonline.nl.

Delen

Denise van Rijswijk heeft al van jongs af aan een passie voor fotografie en reizen. In 2011 voltooide ze haar minor Fotografie aan de Fotovakschool. Tegenwoordig reist ze als reisblogger en fotograaf voor Inhetvliegtuig.nl de hele wereld over. Met een open blik op de wereld gaat ze op zoek naar interessante beelden en verhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *